Projektbeskrivning

NTD A400


 

NTD A400 Cibés lift group Storsäljaren

Plattformshiss för offentliga och privata miljöer med märklast 400-500 kg

A-hiss NTD A400 är en utrymmessnål och smart tillgänglighetslösning som är ett utmärkt alternativ till konventionella hissar. NTD A400 från Cibés lift group levereras i färdiga moduler och behöver varken platsbyggt schakt, maskinrum eller hissgrop. Det innebär att plattformshiss NTD A400 går snabbt och enkelt att installera.

 

Plattformshissar till bra priser 

Priset för en plattformshiss varierar med hissens utförande och de tillval som du väljer men priset på en hiss från oss är alltid mycket lägre än priset för en konventionell hiss. Några av fördelarna med en A-hiss är:
* Du får en komplett hiss Plattformshissen levereras med allt som du behöver för installation, inklusive dörrar och prefabricerat hisschakt i stål eller som tillval i glas kassetter.

* Snabb och enkel installation våra NTD plattformshissar från Cibés lift group kan monteras på 2-3 dagar och kräver betydligt mindre byggnadsarbeten än konventionella hissar.

* Säker och enkel att använda NTD plattformshissar uppfyller kraven i europeisk och svensk säkerhetsstandard och är så säkra och enkla att använda att även barn klarar det galant.

* Utrymmessnåla hissar Plattformshiss NTD A400 finns i många olika storlekar och är utformad för att dra så lite utrymme och topphöjd som möjligt.

* Tyst i drift Det skruvdrivna systemet i Cibés plattformshissar går mjukt och tyst tack vare vår unika skruv och vårt smarta självsmörjningssystem samt är hissarna alltid utrustade med frekvensstyrning som gör att du får en mjuk start stopp.

 

Några exempel på tillval för NTD A-400

  • Designa ditt golv
  • Välj din dörrmodell
  • Dörrplacering
  • Tillbehör till dörrar
  • Kulörer och glas

Ladda ner broschyr

Broschyr NTD A400