Projektbeskrivning

Flow


.

Flow klara även de brantaste, smalaste och mest svårforcerade spiraltrappor med ASL tekniken på ett bekvämt och säkert sätt. Hissen löper på ett gejdrör med bara 8 cm i diameter.

ASL- Tillverkad med den allra senaste tekniken kan Flow installeras i nästan alla typer av trappor. Den avancerade vrid- och nivåtekniken (ASL) gör det möjligt för Flow att monteras i trappor så smala som 610 mm. Denna egenskap är unik för Flow och gör att din trapphiss kan vrida sig under rörelse.
Detta gör den till en av de mest anpassningsbara trapphissarna i världen.

En unik vertikalavslutning (dropp avslut) vid nedre stannplan eliminerar alla behov av rörliga uppfällbara gejdavslutningar och lämnar ändå fri passage genom närliggande dörröppningar. Vid behov av separat parkeringsläge eller ett alternativt av- och påstigningsläge kan gejdskenan förlängas ”runt hörnet”.

Designad för att passa in i ditt hem.

Flow har designats för att diskret och harmoniskt passa in i din personliga miljö. Detta åstadkoms genom en platsbesparande och smakfull design, men också med hjälp av kulörval och olika klädselalternativ. Sits och ryggstöd kan erhållas i två olika material (vinyl eller tyg) med totalt 10 olika kulörer som även kan kombineras mot 4 olika kulörval på gejdskenan.

Unika finesser med Flow – Avgörande fördelar

  • Passar alla svängda trappor, även smala trappor med bredd från 61 cm och med lutning upp till 70 grader.
  • Den programmerbara automatiska vridfunktionen erbjuder bekväm och extra säker av- och påstigning, samtidigt som den skapar fri passage då tillgängligt utrymme är begränsat i sid- och höjdled.
  • Trådlös radiostyrd manövrering erbjuder oberoende manövrering av hissen från olika platser. På valfritt armstöd placeras en lättanvänd joystick som finns i olika utföranden. Fjärrstyrd hit- och parkeringsfunktion vid stannplanen är standard.
  • Hissens gedjskena består av ett patenterat enkelrörsystem vilket minimerar platsbehovet även då angränsande dörrar är i vägen eller där tillgängligt utrymme är begränsat.
  • Bekväm stol med justerbar höjd mellan 50 och 59 cm och ergonomiskt utformade sits och armstöd.
  • Sits och fotstöd är uppfällbara för bibehållen optimal fri passage.
  • Svängda armstöd för extra bekväm och säker sittställning under färd.
  • Säkert och tystgående drivsystem.
  • Sits och ryggstöd med olika klädslar och med brett kulörval för att passa in i ditt hem.

Ladda ner broschyr

Broschyr Flow