Projektbeskrivning

NTD A630C


 

Korghiss NTD 630C Cibés lift group. Vår lyxigaste korghiss med märklast 630 kg

NTD 630C är en skruvdriven korghiss vars design andas lyx, kvalitet och komfort in i minsta detalj. Hissen levereras med prefabricerat schakt i stål eller glas för snabbt och enkelt montage. Det gör Korghissen till ett utmärkt alternativ till konventionella hissar.

En lyxig korghiss till överkomligt pris
NTD 630C är en lyxig hiss av hög kvalitet men tack vare vårt smarta, prefabricerade koncept är priset är betydligt lägre än vad du skulle betala för en konventionell hiss.
NTD 630C passar i såväl nya som befintliga byggnader. Särskilt lämplig i byggnader där enkel installation är ett krav utan onödiga ändringar av den befintliga byggnaden.
NTD 630C är en kostnadseffektiv lösning som inte kräver något omfattande ombyggnadsarbete eller separat maskinrum. Installationen är enkel att genomföra och kräver bara en schaktgrop på 100 mm och en topphöjd på 2700mm.

Design / Kvalitet / Flexibilitet
Standardutförandet är ett schakt med pulverlackerade vita stålpaneler i kombination med kabin och skjutdörrar i grått och titan färg. Som ett alternativ kan hela hissen fås lackerad i valfri kulör och stålpanelerna kan bytas mot säkerhetsglaspaneler för att smälta in i omgivningen. Hissen kan skräddarsys helt med hjälp av en rad tillbehör.

Design för alla

NTD 630C är estetiskt utformad med skjutdörrar i en rad olika färger som passar alla tänkbara inredningskrav. Den attraktivt utformade kabinhissen får sin varma atmosfär tack vare den mjuka LED-belysningen i det frostvita glastaket. Välj väggar bestående av stålpaneler i vit RAL 9016, med hörnprofiler i aluminium och speglar som omger kontrollpanelen som standard. Eller skräddarsy kabinhissen efter eget val. Gör hissen till en del av din egen färgskala.

Den bekväma kabinhissen för alla byggnadstyper – offentliga, kommersiella eller
privata fastigheter.

 

  • Transport med helt sluten kabin
  • En kabin som ger en behaglig upplevelse
  • Skjutdörrar kräver mindre utrymme framför
  • Kräver inget separat maskinrum
  • Levereras i små paket för trånga passager
  • Schakt byggs på plats
  • Inga omfattande byggnadsarbeten kravs

Ladda ner broschyr

Broschyr NTD A630C