Välkommen till oss på  AJ Hiss


.

AJ Hiss är ett Stockholmsbaserat företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag och privatpersoner.
Efter att arbetat med dessa typer av hissar i mer 40 år, har vi samlat på oss omfattande kunskap och erfarenheter av dessa hisstyper och erbjuder även kvalificerad rådgivning vid val av lämplig hisstyp men även kompletta, körklara installationer. Vi erbjuder naturligtvis även service- och underhållsavtal till våra kunder för att upprätthålla fullgod funktion och säkerhet hos hissarna.

Vi är samarbetspartner till ett antal välkända hisstillverkare och färdigställer kontinuerligt leveranser från exempelvis NTD, Cibes, Kalea, ThyssenKrupp Access, Lippe Lift, ProMobile och RT-lift. Utöver de omfattande produktsortimenten som dessa leverantörer erbjuder, har vi möjlighet att vid behov erbjuda hissar även från andra leverantörer.

Vi kallar oss ”Proffs på lågfartshissar” – kanske ett väl pretentiöst tilltal men likväl ett uttryck för de uppgifter vi velat koncentrera oss och på de lösningar som vi kan erbjuda.