Välkommen till oss på AJ Hiss

Proffs på lågfartshissar

AJ Hiss din självklara partner för hisslösningar​

AJ hiss har som mål att göra ditt liv enkelt och rörligt med hisslösningar för alla bostäder

AJ Hiss har lång erfarenhet av hissar som löser problem i människors vardag. Hos oss kan du vara trygg med att vi tillvaratar dina önskemål och behov. Våra hissar är till för att du eller dina anhöriga ska ha rörlighet i bostaden eller i anslutning till bostaden.
Ta dig tid och surfa runt på vår hemsida så ska du se lösningar som kanske passar just dig. När du ser något du gillar eller har funderingar – då ska du ringa oss på 08-754 81 15 / 0320-13566 tills vidare två nummer. 

Våra samarbetspartner är välkända hisstillverkare och vi färdigställer kontinuerligt leveranser från exempelvis NTD, Cibes, Kalea, ThyssenKrupp Access, Lippe Lift, ProMobile och RT-lift. Vid behov så levererar vi även lösningar från andra tillverkare. Vi lyssnar på dig och dina behov.

Proffs på lågfartshissar

Vi kallar oss ”Proffs på lågfartshissar” – kanske ett väl pretentiöst tilltal men likväl ett uttryck för de uppgifter vi velat koncentrera oss och på de lösningar som vi kan erbjuda.

Vad vi kan erbjuda

Vi kan genom ovärderlig erfarenhet, bl a från nära samarbete med kommuner och byggnadsföretag genuin yrkesskicklighet erbjuda Er helt individuellt anpassande och kompletta lösningar. Våra produkter och tjänster kan sammanfattas enligt följande:

Scroll to Top