Göteborg / Skåne

0320-135 66

Stockholm / Mälardalen

Göteborg / Skåne

0320-135 66

Stockholm / Mälardalen

A400

A400

Vår storsäljare
Plattformshiss för offentliga och privata miljöer med märklast 400-500 kg

A-hiss A400 är en utrymmessnål och smart tillgänglighetslösning som är ett utmärkt alternativ till konventionella hissar. A400 från Cibes lift group levereras i färdiga moduler och behöver varken platsbyggt schakt, maskinrum eller hissgrop. Det innebär att plattformshiss A400 går snabbt och enkelt att installera.

Plattformshissar det kostnadseffektiva valet

Priset för en plattformshiss varierar med hissens utförande och de tillval som du väljer men priset på en hiss från oss är alltid mycket lägre än priset för en konventionell hiss. Några av fördelarna med en A-hiss är:

Du får en komplett hiss

Plattformshissen levereras med allt som du behöver för installation, inklusive
dörrar och väggar (hisschakt) i stål eller glas.

Säker och enkel att använda

Våra plattformshissar uppfyller kraven i europeisk och svensk säkerhetsstandard och är så säkra och enkla att använda att även barn klarar det galant.

Mångsidig Hisslösning

Våra plattformshissar kan utformas efter era behov och smak. Med många olika storlekar och massor av tillval så är A400 en perfekt lösning för tillgänglighet till exempel kontor, lager, restauranger, bostäder mm. Läs mer i vår broschyr.

Tyst i drift

Det skruvdrivna systemet i våra plattformshissar går mjukt och tyst tack vare vår unika skruv och vårt smarta självsmörjningssystem samt levereras alltid med en frekvens styrd motor för bla. Mjuk start/stopp.

Få en kostnadsfri offert eller rådgivning

Vänligen fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad
Top