Göteborg / Skåne

0320-135 66

Stockholm / Mälardalen

Göteborg / Skåne

0320-135 66

Stockholm / Mälardalen

Techlift 500

TechLift 500

En flexibel och användarvänlig hiss

Flow X en säker och flexibel hiss

Flow X klarar även de brantaste, smalaste och mest svårforcerade spiraltrappor med ASL tekniken (stolsvridning under färd) på ett bekvämt och säkert sätt. Hissen löper på ett rör.

ASL- Tillverkad med den allra senaste tekniken kan Flow X installeras i nästan alla typer av trappor. Den avancerade vrid- och nivåtekniken (ASL) gör det möjligt för Flow X att monteras i trappor så smala som 610 mm. Denna egenskap är unik för Flow X och gör att din trapphiss kan vrida sig under rörelse. Detta gör den till en av de mest anpassningsbara trapphissarna i världen.

En unik vertikalavslutning (dropp avslut) vid nedre stannplan eliminerar alla behov av rörliga uppfällbara gejdavslutningar och lämnar ändå fri passage genom närliggande dörröppningar. Vid behov av separat parkeringsläge eller ett alternativt av- och påstigningsläge kan gejdskenan förlängas ”runt hörnet”.

TechLift med lägst påkörningshöjd

TechLift 500 låglyften med lägst påkörningshöjd på marknaden endast 30 mm. TechLiften har två motorer med programerbara ändläge och ett helautomatiskt avrullningsskydd, TechLift fungerar lika bra utomhus som inomhus.

Flexibilitet, säkerhet och användarvänlighet är vad TechLift 500 kännetecknas för.
  • Inbyggnadsmått 1050 x 1250mm
  • För utomhus såväl som inomhusbruk
  • 30mm lägsta höjd – ingen försänkning i marken
  • Max last 225kg
  • Lyfthöjd upp till 500mm
  • En säker lift med automatisk ramp/avrullningsskydd.
  • Går att få med champagnefärgade sidor

Få en kostnadsfri offert eller rådgivning

Vänligen fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad
Top